Zakázka byla

http://www.plosinykpronajmu.cz/

V loňském roce bylo ve vašem městě otevřeno nové kulturní centrum. Nádherná budova prvorepublikové banky dostala po rekonstrukci novou tvář. Vybouráním vnitřního zdiva vznikl otevřený prostor. Jeho vnitřní obvod lemuje schodiště, které umožňuje vstupy do jednotlivých galerií a sálů. Centrální prostor zůstal volný. Od přízemí až po střešní okna.

 

Pro odvážné

Když vaše reklamní dostala zakázku na vyřešení centrálního prostoru kulturního centra, všichni z ní měli radost. Zajímavá grafická práce s navržením prvků, které budou tento prostor doplňovat. Po jejich realizaci bylo nutné je v tomto prostoru umístit. Využitím vysokozdvižnéplošinyjejich instalace byla opravdu jenom pro odvážné. Při pohledu z patnáctimetrové výšky se ráda zatočí hlava každému.

Ohodnoťte příspěvek
Pages:
Edit